Hondenbrokken in blik Erzi

 6,99

Ook houten hondenbrokken mogen niet ontbreken in je keukentje. Wat voer je anders aan je knuffelhonden. In het blikje vind je houten botjes en brokjes voor je hondje.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD1984 Categorie:
Hondenbrokken in blik Erzi
Houten hondenbrokken in een blikje van het merk Erzi. Ook houten hondenbrokken mogen niet ontbreken in je speelgoedkeukentje. Wat voer je anders aan je knuffelhonden. In het blikje vind je houten botjes en hondenbrokken voor je hondje.

Bekijk ook de Kassa Bigjigs, het Kattenvoer in blik Erzi en het overige speelgoed in de categorie winkeltje.

Meer over Erzi
De Erzi-speelwereld stuurt kinderen en volwassenen op een spannende ontdekkingsreis. De producten zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Of het nu gaat om houten fruit, winkelaccessoires, balans- of motorische spellen – zij zorgen ervoor dat het houten speelgoed levensecht is en maximale speelwaarde heeft met toewijding en aandacht voor detail. Productie volgens milieuvriendelijke richtlijnen is net zo belangrijk als de zuiverheid van de gebruikte materialen. Elk Erzi-product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap. Dat geldt zeker ook voor deze hondenbrokken van Erzi.
De natuurgetrouwe ontwerpen van het houten speelgoed komen niet alleen tot uitdrukking in de vorm, maar ook in het kleurgebruik. Dat op niet-giftige waterbasis is en daardoor langer mooi blijft.
Kenmerkend voor het speelgoed van het Erzi uit het Duitse Saksen is de hoge kwaliteit van de speelgoedproducten van beukenhout en het ambachtelijke vakmanschap.
Het speelgoed inspireert het spel van kinderen en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen.

Het unieke assortiment van Erzi shop je eenvoudig en snel bij ons!