Snoepjes in blikje Erzi

 5,99

Houten snoepjes in een blikje. Bewaar de snoepjes in het doosje, zo heb je altijd wat te snoepen. Verkoop de snoepjes in je winkel of gebruik ze in je keukentje. Deel ze uit bij een feestje of snoep ze lekker allemaal zelf op. Het blikje bevat 4 snoepjes in 2 verschillende kleuren.

 

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2254 Categorie:

Snoepjes in blikje Erzi
Heerlijke houten snoepjes in blikje Erzi. Bewaar de snoepjes in het doosje, zo heb je altijd wat te snoepen. Verkoop de snoepjes in je winkel of gebruik ze in je keukentje. Deel ze uit bij een feestje of snoep ze lekker allemaal zelf op. Het blikje bevat 4 snoepjes in 2 verschillende kleuren.

Bekijk ook de Snoepappel Erzi en het Kistje snoep Erzi.

Meer over Erzi
De Erzi-speelwereld stuurt kinderen en volwassenen op een spannende ontdekkingsreis. De producten zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Of het nu gaat om houten fruit, winkelaccessoires, balans- of motorische spellen – zij zorgen ervoor dat het houten speelgoed levensecht is en maximale speelwaarde heeft met toewijding en aandacht voor detail. Productie volgens milieuvriendelijke richtlijnen is net zo belangrijk als de zuiverheid van de gebruikte materialen. Elk Erzi-product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap.
De natuurgetrouwe ontwerpen van het houten speelgoed komen niet alleen tot uitdrukking in de vorm, maar ook in het kleurgebruik. Dat op niet-giftige waterbasis is en daardoor langer mooi blijft.
Kenmerkend voor het speelgoed van het Erzi uit het Duitse Saksen is de hoge kwaliteit van de speelgoedproducten van beukenhout en het ambachtelijke vakmanschap.
Het speelgoed inspireert het spel van kinderen en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen.

Het unieke assortiment van Erzi shop je eenvoudig en snel bij ons!