Cornetto ijsje in blikje Erzi

 5,99

Een blikje met 1 houten Cornetto ijsje. Dit Cornetto aarbeienijsje is heerlijk als het buiten warm is, maar ook als het koud is kan je ook prima ijsjes eten. Eet je liever ijs als toetje of gewoon als tussendoortje?

 

 

Uitverkocht

Artikelnummer: DD1890 Categorie:

Cornetto ijsje in blikje Erzi
Heerlijke houten Cornetto ijsje in blikje Erzi. Dit Cornetto aardbeienijsje is heerlijk als het buiten warm is, maar ook als het koud is kan je ook prima ijsjes eten. Eet je liever ijs als toetje of gewoon als tussendoortje, het kan allebei met dit Cornetto ijsje?

Bekijk ook de IJs set New Classic Toys en de IJsjes Viga.

Meer over Erzi
De Erzi-speelwereld stuurt kinderen en volwassenen op een spannende ontdekkingsreis. De producten zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Of het nu gaat om houten fruit, winkelaccessoires, balans- of motorische spellen – zij zorgen ervoor dat het houten speelgoed levensecht is en maximale speelwaarde heeft met toewijding en aandacht voor detail. Productie volgens milieuvriendelijke richtlijnen is net zo belangrijk als de zuiverheid van de gebruikte materialen. Elk Erzi-product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap. Dat geldt zeker ook voor deze ………………. van Erzi.
De natuurgetrouwe ontwerpen van het houten speelgoed komen niet alleen tot uitdrukking in de vorm, maar ook in het kleurgebruik. Dat op niet-giftige waterbasis is en daardoor langer mooi blijft.
Kenmerkend voor het speelgoed van het Erzi uit het Duitse Saksen is de hoge kwaliteit van de speelgoedproducten van beukenhout en het ambachtelijke vakmanschap.
Het speelgoed inspireert het spel van kinderen en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen.

Het unieke assortiment van Erzi shop je eenvoudig en snel bij ons!