Krop sla Erzi

 2,99

Maak een heerlijke salade met deze krop sla. Op een hete dag is een maaltijdsalade een uitkomst of een salade als bijgerecht bij een barbecue, dan krijg je toch wat groente binnen, naast al het vlees. Mocht je echt veel sla hebben, kan je er zelfs nog slasoep van maken.

 

 

Uitverkocht

Artikelnummer: DD1880 Categorie:

Krop sla Erzi
Maak een heerlijke salade met deze krop sla van het merk Erzi. Op een hete dag is een maaltijdsalade een uitkomst of een salade als bijgerecht bij een barbecue, dan krijg je toch wat groente binnen, naast al het vlees. Mocht je echt te veel hebben aan deze krop sla, kan je er zelfs nog slasoep van maken. Speeleten speelgoed is altijd leuk om mee te spelen.

Bekijk ook de Blaadjes rucola Mamamemo, de Kistjes met speeleten Bigjigs, de andere groente en het overige speeleten.

Meer over Erzi
De Erzi-speelwereld stuurt kinderen en volwassenen op een spannende ontdekkingsreis. De producten zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Of het nu gaat om houten fruit, winkelaccessoires, balans- of motorische spellen – zij zorgen ervoor dat het houten speelgoed levensecht is en maximale speelwaarde heeft met toewijding en aandacht voor detail. Productie volgens milieuvriendelijke richtlijnen is net zo belangrijk als de zuiverheid van de gebruikte materialen. Elk Erzi-product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap.
De natuurgetrouwe ontwerpen van het houten speelgoed komen niet alleen tot uitdrukking in de vorm, maar ook in het kleurgebruik. Dat op niet-giftige waterbasis is en daardoor langer mooi blijft.
Kenmerkend voor het speelgoed van het Erzi uit het Duitse Saksen is de hoge kwaliteit van de speelgoedproducten van beukenhout en het ambachtelijke vakmanschap.
Het speelgoed inspireert het spel van kinderen en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen.

Het unieke assortiment van Erzi shop je eenvoudig en snel bij ons!