Kistje groenten Erzi

 9,95

Houten kistje met 8-stuks groente om mee te spelen; 1 wortel, 1 tomaat, 1 radijs, 1 komkommer, 1 champignon, 2 rucola blaadjes. Educatief speelgoed dat leerzaam en herkenbaar is! En het stimuleert kinderen gezonder te eten.

 

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2427 Categorie:

Kistje groenten Erzi
Houten kistje met 8-stuks groenten van het merk Erzi om mee te spelen. Educatief speelgoed dat leerzaam en herkenbaar is! En het stimuleert kinderen gezonder te eten. Speeleten speelgoed is altijd leuk om mee te spelen. Het kistje bevat:

  • 1 wortel
  • 1 tomaat
  • 1 radijs
  • 1 komkommer
  • 1 champignon
  • 2 rucola blaadjes

Bekijk ook de Venkel Erzi, de Kistjes met speeleten Bigjigs, de andere groente en het overige speeleten.

Meer over Erzi
De Erzi-speelwereld stuurt kinderen en volwassenen op een spannende ontdekkingsreis. De producten zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Of het nu gaat om houten fruit, winkelaccessoires, balans- of motorische spellen – zij zorgen ervoor dat het houten speelgoed levensecht is en maximale speelwaarde heeft met toewijding en aandacht voor detail.
Productie volgens milieuvriendelijke richtlijnen is net zo belangrijk als de zuiverheid van de gebruikte materialen. Elk Erzi-product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap.
De natuurgetrouwe ontwerpen van het houten speelgoed komen niet alleen tot uitdrukking in de vorm, maar ook in het kleurgebruik. Dat op niet-giftige waterbasis is en daardoor langer mooi blijft.
Kenmerkend voor het speelgoed van het Erzi uit het Duitse Saksen is de hoge kwaliteit van de speelgoedproducten van beukenhout en het ambachtelijke vakmanschap.
Het speelgoed inspireert het spel van kinderen en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen.

Het unieke assortiment van Erzi shop je eenvoudig en snel bij ons!