Meloen Santoys

Oorspronkelijke prijs was: € 2,99.Huidige prijs is: € 1,99.

Een lekker stukje houten meloen van Santoys. Deze houten meloen past perfect in de fruitmand van je houtenspeelgoedkeukentje. Of je kunt deze heerlijke meloen verkopen in je speelgoedwinkeltje. Een gezond tussendoortje voor iedereen.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2915 Categorie:

Meloen Santoys
Een lekker stukje houten meloen van Santoys. Deze houten meloen past perfect in de fruitmand van je houtenspeelgoedkeukentje. Of je kunt deze heerlijke meloen verkopen in je speelgoedwinkeltje. Een gezond tussendoortje voor iedereen. Speeleten speelgoed is altijd leuk om mee te spelen.

Bekijk ook de Passievrucht Erzi, de Snijdbare banaan Erzi en het overige lekkere speeleten in de categorie fruit.

Meer over Santoys
Santoys is een van de bekendste houten speelgoedproducenten uit Thailand. Met ruim 600 werknemers zijn ze daar ook een van de grootste. Zij produceren al sinds 1993 houten speelgoed van uitstekende kwaliteit en hoge graad van afwerking. Deze fabrikant exporteert zijn producten inmiddels wereldwijd met Europa als grootste afzetgebied. Een deel van het assortiment, zoals de bekende speelkeukens en grote speelkubussen, wordt speciaal geproduceerd voor de kinderopvang en soortgelijke instellingen.
Uiteraard voldoen al deze producten aan de hoogste veiligheidseisen zoals die gesteld worden in de Europese veiligheidsnorm EN71 (CE-veiligheidseisen). Ook de gebruikte lakken voldoen uiteraard aan deze normen. De door Santoys meest gebruikte houtsoort is het Aziatische rubberwood. Deze houtsoort komt van de rubberboom (Hevea Brasiliensis) gekweekt op plantages voor de winning van latex. Deze houtsoort is qua hardheid en structuur vergelijkbaar met het Europese beukenhout.

Het unieke assortiment van Santoys shop je eenvoudig en snel bij ons!