Potje broodbeleg Bigjigs

 2,49

Dit houten potje broodbeleg mag niet ontbreken in een houtenspeelgoedkeukentje of speelgoedwinkeltje. Houten speeleten is ideaal om kinderen te leren over het belang van een gezond en uitgebalanceerd dieet, waar ons eten vandaan komt en hoe we onze maaltijden bereiden. Moedigt creatief en fantasierijk rollenspel aan.

Verkrijgbaar in vijf verschillende variaties:
– Marmelade
– Pindakaas
– Jam
– Chocoladepasta
– Honing 

 

Artikelnummer: DD2815 Categorie:

Potje broodbeleg Bigjigs
Dit houten potje broodbeleg mag niet ontbreken in een houtenspeelgoedkeukentje of speelgoedwinkeltje. Houten speeleten is ideaal om kinderen te leren over het belang van een gezond en uitgebalanceerd dieet, waar ons eten vandaan komt en hoe we onze maaltijden bereiden. Moedigt creatief en fantasierijk rollenspel aan. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoord verkregen materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen

Verkrijgbaar in vijf verschillende variaties:
– Marmelade
– Pindakaas
– Jam
– Chocoladepasta
– Honing 

Bekijk ook de Blauwe bessenjam Mamamemo, de Set van 4 potjes broodbeleg Bigjigs en het overige speeleten in de categorie broodbeleg.

Meer over Bigjigs
De missie van Bigjigs Toys is het leveren van hoogwaardige, veilige en betaalbare producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en een aanvulling vormen op de ontwikkeling van kinderen door middel van plezier, verkenning en leren. Ze hebben een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en verantwoordelijke productie. De meeste producten maakt Bigjigs uit Rubberwood. Rubberwood is een bijproduct van het latexproductieproces. Het is een massief hardhout, perfect voor het produceren van hoogwaardig, slijtvast speelgoed.
Al het speelgoed in het assortiment is op veiligheid getest door een onafhankelijk laboratorium om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de normen die vereist zijn om te worden verkocht.  Dit testproces omvat rigoureuze duurzaamheidstests, chemische en verfanalyses en aandacht voor richtlijnen die geschikt zijn voor de leeftijd.

Het unieke assortiment van Bigjigs shop je eenvoudig en snel bij ons!