Snijdbaar kaiserbroodje Santoys

 1,99

Rond houten snijdbaar kaiserbroodje. Het broodje kun je in tweeën snijden. De 2 stukken brood zitten vast aan elkaar met klittenband.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD1973 Categorie:

Snijdbaar kaiserbroodje Santoys
Rond houten snijdbaar kaiserbroodje van Santoys. Het broodje kun je in tweeën snijden. De 2 stukken brood zitten vast aan elkaar met klittenband. Het snijdbaar kaiserbroodje is ook leuk om te verkopen in je winkeltje. Op de foto zie je daarvoor meerdere broodjes en een kratje. Geleverd wordt 1 kaiserbroodje.

Bekijk ook het Kaiserbroodje Erzi en het overige speeleten.

Meer over Santoys
Santoys is een van de bekendste houten speelgoedproducenten uit Thailand. Met ruim 600 werknemers zijn ze daar ook een van de grootste. Zij produceren al sinds 1993 houten speelgoed van uitstekende kwaliteit en hoge graad van afwerking. Deze fabrikant exporteert zijn producten inmiddels wereldwijd met Europa als grootste afzetgebied. Een deel van het assortiment, zoals de bekende speelkeukens en grote speelkubussen, wordt speciaal geproduceerd voor de kinderopvang en soortgelijke instellingen. Uiteraard voldoen al deze producten aan de hoogste veiligheidseisen zoals die gesteld worden in de Europese veiligheidsnorm EN71 (CE-veiligheidseisen). Ook de gebruikte lakken voldoen uiteraard aan deze normen. De door Santoys meest gebruikte houtsoort is het Aziatische rubberwood. Deze houtsoort komt van de rubberboom (Hevea Brasiliensis) die op plantages wordt gekweekt en in eerste instantie wordt gebruikt voor de winning van latex. Deze houtsoort is qua hardheid en structuur vergelijkbaar met het Europese beukenhout.

Het unieke assortiment van Santoys shop je eenvoudig en snel bij ons!