Toont alle 2 resultaten

Meer over Trixie

Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert Trixie een wereld die verbeelding stimuleert.

Bij Trixie staat de oneindige fantasie van kinderen centraal. Van baby tot tiener, kinderen hebben een grenzeloze fantasie die ze gebruiken om de wereld om hen heen te ontdekken. Met het uitgebreide assortiment van Trixie creëer je een warm thuis die de verbeelding ten volle laat zien.

Trixie coördineert zelf het volledige ontwerp- en ontwikkelingsproces om ervoor te zorgen dat de ontwikkelingen perfect in overeenstemming zijn met de waarden. Bij het ontwerpen vinden ze het van belang om de behoeften van de ouders en kinderen van vandaag te begrijpen en hierin te verwerken. Trixie volgt de leefwereld van jonge ouders op de voet. Dit resulteert in producten die goed passen bij hun levensstijl en die alle essentiële productfunctionaliteiten vervullen.

Trixie gelooft dat verantwoorde keuzes moeten worden gemaakt om een gezonde toekomst voor onze kleinkinderen te garanderen. Daarom gebruiken zij uitsluitend materialen van hoge kwaliteit en informeren zij klanten over hoe zij de levensduur van producten maximaal kunnen verlengen. Zo zijn de producten bestand tegen de taaie liefde van kleine kinderen en kunnen ze generaties lang worden doorgegeven.  

Kleuren staan centraal. Zorgvuldig geselecteerde kleuren resulteren in een reeks producten die prachtig met elkaar combineren, zodat je je eigen speeltuin kunt creëren van waaruit je fantasie de vrije loop kan gaan.

Het unieke assortiment van Trixie shop je eenvoudig en snel bij Doeppiedee!