Blender New Classic Toys

 26,99

Maak heerlijke smoothies met deze houten blender. Stop er wat fruit in, draai aan de knop en giet het in een bekertje. Drink de smoothie met een rietje. Bij deze blender krijg je 2 bekers, 2 rietjes, een snijplank, een mesje, een kiwi, een banaan, een appel, een aardbei en een sinaasappel. Het fruit kunt je zelf door midden snijden.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD0235 Categorie:

Blender New Classic Toys
Maak heerlijke smoothies met deze houten blender New Classic Toys. Stop er wat fruit in, draai aan de knop en giet het in een bekertje. Drink de smoothie met een rietje. Bij deze blender krijg je 2 bekers, 2 rietjes, een snijplank, een mesje, een kiwi, een banaan, een appel, een aardbei en een sinaasappel. Het fruit kunt je zelf door midden snijden.

Bekijk ook de fruit smoothie Bigjigs en de Koffiemachine wit New Classic Toys.

Meer over New Classic Toys
New Classic Toys speelgoed is niet alleen veilig en leerzaam maar vooral ook aantrekkelijk om mee te spelen. Ze zorgen ervoor dat plezier en leren voor kinderen hand in hand gaan. Het speelgoed is niet tijd- of trendgebonden en de hoge kwaliteit zorgt ervoor dat kinderen er een lange periode mee kunnen spelen. Het assortiment van New Classic Toys biedt speelgoed dat bijdraagt aan de positieve ontwikkeling van een kind en bovendien is de collectie gemaakt van eerlijke materialen. Spelende kinderen is het belangrijkste wat er is. Niet alleen omdat het leuk is maar vooral omdat het leerzaam is. Met het kwalitatieve speelgoed van New Classic Toys leren kinderen tijdens het spelen. Zo draagt het speelgoed bij aan de ontwikkeling van kinderen. Met het speelgoed leren ze stapelen, muziek maken, bouwen en nog veel meer. Zo zorgt New Classic Toys dat spelen zowel leerzaam en waardevol kan zijn.

Het unieke assortiment van New Classis Toys shop je eenvoudig en snel bij ons!