Betalingsmogelijkheden

Bij Houtenspeelgoedkeukentje kun je veilig en gemakkelijk betalen. Jouw online veiligheid is voor ons een serieuze zaak. Zowel persoonlijke als betaalinformatie is veilig bij ons. Alle bestellingen worden verzonden over een beveiligde internetverbinding via SSL (Secure Sockets Layer)-versleuteling. Bij Houtenspeelgoedkeukentje kun je op verschillende manieren (vooraf) betalen:

Image

iDEAL

Bij deze betaalmethode kun je de betaling afhandelen in de vertrouwde omgeving van jouw eigen bank. Je wordt automatisch doorgeschakeld naar de omgeving van jouw eigen bank. Betalen met iDEAL is hierdoor even veilig als internetbankieren. Deze betaalmethode is alleen te gebruiken in Nederland.
Image

Billink ‘Achteraf betalen‘

Met ‘achteraf betalen‘ bestel je eerst het product en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent of als je geen reader of creditcard bij de hand hebt. Wil je het product eerst zien, betaal dan achteraf met Billink. Eerst zien, dan betalen! Voor deze dienst rekenen wij € 1,00 extra en is beschikbaar voor een orderbedrag tot € 150,-. Deze betaalmethode kan gebruikt worden in Nederland en België.

Image

Bancontact

Bij deze betaalmethode kun je de betaling afhandelen in de vertrouwde omgeving van jouw eigen bank. Je wordt automatisch doorgeschakeld naar de omgeving van jouw eigen bank. Betalen met Bancontact / Mister Cash is hierdoor even veilig als internetbankieren. Deze betaalmethode is alleen te gebruiken in België.
Image

Apple Pay

Apple Pay is de handige betaalmethode van Apple waarmee iPhone en/of iPad gebruikers online betalingen kunnen uitvoeren. Veilig, snel en betrouwbaar!

Image

Creditcard

Betalen met je creditcard kan bij ons door je creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in te vullen. Het versturen van je creditcardgegevens is veilig omdat onze webwinkel ssl-beveiligd is. Je bestelling wordt dan door ons verwerkt en de betaling wordt via onze betaalprovider Pay verwerkt.

Contant of PIN betalen bij afhalen

Wanneer je jouw bestelling wilt afhalen kun je ervoor kiezen om bij ons jouw betaling contant of via PIN te verrichten. Na ontvangst van jouw bestelling zullen wij contact opnemen om een afhaal afspraak te maken, je mag ons uiteraard ook een e-mail sturen met een voorstel voor een afhaaltijdstip.

Op rekening

Bedrijven in Nederland kunnen bij ons op rekening bestellen. Wij vragen echter wel om de eerste bestelling vooraf te betalen. Betalen op rekening is alleen op aanvraag mogelijk. Wij sturen de factuur per e-mail naar het e-mailadres waarmee besteld is of wordt op verzoek naar de financiële administratie gestuurd per post of per e-mail.